Varslingsregler: Oprettelse – Ændring – Opgradering – Nedgradering – Opsigelse

 

Her kan du finde information omkring abonnementsbetingelser, se varslingsregler og læse hvordan du skal forholde dig ved opsigelse eller hvis du skal flytte.

Oprettelse, ændring og opsigelse af abonnementer kan ske efter nedenstående retningslinier:

Internet

Sikkerhedspakke (BullGuard)

Telefoni

Kabel-TV

Bredbånds-TV

Hvis du har spørgsmål til varslingsreglerne, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
telefon 70 22 22 29 eller sende en e-mail til kundeservice@comx.dk.

 

Sådan opsiger du

 

Hvis du ønsker at opsige dine produkter hos ComX skal dette ske skriftligt, enten ved alm. brev eller via e-mail til: kundeservice@comx.dk.

Det er vigtigt, at du ved opsigelse af dine produkter oplyser følgende:

– Kundenummer samt nuværende adresse
– Hvilke produkter ønskes opsagt
– Eventuel ønsket opsigelsesdato, såfremt det ikke skal være hurtigst muligt
– Eventuel ny adresse ved fraflytning samt dato for fraflytning

Vær opmærksom på, at opsigelsen først er godkendt når ComX har fremsendt en skriftlig bekræftelse af denne. På bekræftelsen vil den endelige opsigelsesdato fremgå, og er jf. ComX varslingsregler.

 

Internet

Oprettelse
Oprettelse af et Internetabonnement kan ske fra dag til dag. Dog kan der forekomme en længere behandlingstid.

Opgradering
Opgradering af Internetabonnement kan normalt foretages samme dag som henvendelsen finder sted (dog kan der forekomme en længere behandlingstid) eller alternativt den 1. i en måned.

Nedgradering
Ønske om nedgradering af Internetabonnementer der modtages af ComX senest den sidste hverdag før den 10. i en måned, kan gennemføres den 1. i den førstkommende måned.
Modtager ComX ønsket om nedgradering af Internetabonnement den 10. eller senere i en måned, kan nedgraderingen først blive foretaget pr. den næstkommende 1. (dvs. løbende måned + 1 måned).
Der tillægges ikke noget gebyr for nedgradering af abonnementer.

Opsigelse
Internetabonnementer kan opsiges med 1 måneds varsel, dvs. en måned efter ComX har modtaget skriftlig opsigelse (modtagelsesdato + en måned). Alternativt kan aftales en senere opsigelsesdato, efter kundens eget ønske.

Binding
Der er ingen binding på Internet.

Sikkerhedspakke (BullGuard)

Oprettelse
Oprettelse af et Bullguard antivirusabonnement kan ske fra dag til dag, dog kan der forekomme en længere behandlingstid. Oprettelsen kan udføres med det samme af kunden selv på ComX selvbetjeningsside.

Opsigelse
Ændringen sker efter modtagelse af skriftlig henvendelse og med et varsel på løbende måned plus en måned. Opsigelsen kan ligeledes udføres af kunden selv på ComX selvbetjeningsside.

Telefoni

 

Oprettelse
Ved portering fra anden udbyder kan du vælge at flytte dit nummer på en ønsket dato (dog tidligst 3 arbejdsdage efter bestillingen), eller ved udløb af opsigelsesperioden hos din nuværende udbyder. Der kan dog forekomme uoverensstemmelser der kan udskyde eller afvise porteringen. Alternativt kan der aftales en senere oprettelsesdato, efter eget ønske. Oprettelsen af nyt nummer sker senest en uge efter modtagelse af bestilling af telefoni. Alternativt kan der aftales en senere oprettelsesdato, efter eget ønske.

 

Ændring af telefonabonnement
For at ændre dit abonnement skal du kontakte kundeservice pr. telefon eller mail.

 

Ændringer fra Standard til Flatrate sker med det samme.

 

Ønske om ændring fra Flatrate til Standard der modtages af ComX senest den sidste hverdag før den 10. i en måned, kan gennemføres den 1. i den førstkommende måned.

 

Modtager ComX ønske om ændring fra Flatrate til Standard den 10. eller senere i en måned, kan ændringen først blive foretaget pr. den næstkommende 1. (dvs. løbende måned + 1 måned).

 

Opsigelse/udportering af telefonabonnement
Ved opsigelse af telefonabonnementer er der en opsigelsesperiode på en måned efter ComX har modtaget skriftlig opsigelse. Alternativt kan der aftales en senere opsigelsesdato, efter kundens eget ønske. Ved udportering af telefonnummer til anden udbyder sker dette en måned (opsigelsesperiode) efter forespørgsel fra anden udbyder.

 

Nummerændring
Ændring af nuværende nummer til nyt nummer fra ComX, kan ske indenfor 5 arbejdsdage efter modtagelse af skriftligt ønske herom.
Jf. servicepriser på comx.dk tillægges et gebyr for ændring af abonnementer. Beløbet faktureres på førstkommende månedlige regning.

 

Binding
Der er ingen binding på Telefoni.

Kabel-TV

Oprettelse
Oprettelse af nyt Kabel-TV abonnement kan ske pr. den førstkommende ledige teknikertid, eller på den af kunden ønskede dato, dog betinget af ledig teknikertid.

Opgradering
Opgradering af et Kabel-TV abonnement kan gennemføres på den førstkommende ledige teknikertid eller d. 1. i en måned.

Nedgradering
Ønske om nedgradering af Kabel-TV abonnementer der modtages af ComX senest den sidste hverdag før den 10. i en måned, kan gennemføres den 1. i den førstkommende måned.
Modtager ComX ønske om nedgradering af kabel-tv abonnement den 10. eller senere i en måned, kan nedgraderingen først blive foretaget pr. den næstkommende 1. (dvs. løbende måned + 1 måned).
Der tillægges et gebyr for nedgradering af abonnementer.

Opsigelse
Kabel-TV abonnementer har en opsigelsesperiode på løbende måned + 1 måned og kræver skriftlig opsigelse til ComX. Alternativt kan der aftales en senere opsigelsesdato efter kundens eget ønske – dog skal opsigelsesvarsel på løbende måned + 1 måned som minimum være opfyldt.

Binding
Der 6 måneders binding på Kabel-TV.

Bredbånds-TV

Oprettelse
Ved bestilling af Bredbånds-TV, bestilles samtidig en Settop-boks fra ComX. Leveringstiden på en Settop-boks kan være op til 1 måned.

Oprettelse af abonnement
Oprettelse af en ekstra/ny pakke sker inden for en uge efter modtagelse af bestilling.

Opsigelse
For ComX Bredbånds-TV Basis-pakke og Settop-boks leje gælder der en bindingsperiode på 6 måneder og et opsigelsesvarsel på løbende måned plus 1 måned.

For alle øvrige ComX Bredbånds-TV pakker gælder en bindingsperiode på 1 måned og et opsigelsesvarsel på løbende måned plus en måned.

Specielle forhold for C More (bindingsperiode minimum 6 måneder) – Se C More betingelser.

Binding
Der 6 måneders binding på Bredbånds-TV.